Flexteam

Flexibel werken

Werken Bij Silverein Debora Lachend Duim Omhoog

Werken wanneer jij kunt

Vind jij vrijheid belangrijk? Wil je zelf beslissen hoeveel uur je werkt? Je carrière vormen naar jouw leven? Wil je vakkundige zorg bieden aan onze cliënten? Kom dan werken in het Flexteam van Silverein. Zo heb jij een baan die écht bij je past en bereiken we samen continuïteit van zorg.

Hoe werkt het?

Wanneer er een tekort is aan vaste medewerkers in een team of als een collega bijvoorbeeld op vakantie of ziek is, zetten wij collega’s van het Flexteam in (zeg maar: ons interne/eigen uitzendbureau). Als Flexmedewerker versterk je zorgteams en waarborg jij de continuïteit van zorg.

Vrijheid

Binnen het Flexteam heb je een contract bij Silverein (tussen de 2 en ongeveer 24 uur per week, net hoeveel jij wilt en kunt werken), waardoor je veel vrijheid hebt. Ideaal als je specifieke roosterwensen hebt, een goede balans zoekt tussen werk en privé, als je op zoek bent naar een vakantie-/ bijbaan of als je bijvoorbeeld bewust kiest voor een klein dienstverband. Je bepaalt zelf wanneer je werkt: ’s nachts, in het weekend of misschien alleen op zondag.

Jouw DNA als Flexmedewerker

Het allerbelangrijkste is dat je als Flexwerker je met hart en ziel inzet. Ervaring in de zorg is wel fijn, wat je opleidingsachtergrond ook is. Of je nu student van een zorgopleiding bent, ervaring en/of een diploma hebt als Helpende (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) of een Verpleegkundige niveau 4 bent. In het Flexteam zijn we op zoek naar diversiteit.

Je kunt je nieuwe situaties snel eigen maken en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid (je wordt namelijk ingezet waar je op dat moment nodig bent). Heb je ook nog eens humor, relativeringsvermogen en weet je goed om te gaan met onverwachte situaties? Dan heb jij het perfecte DNA van een Flexwerker!

Flexteam Silverein Skater
arrow-pink

Jij zet je met hart en ziel in

Wil je meer weten?