Ontwikkelmogelijkheden

Er zijn verschillende persoonlijke en vaktechnische ontwikkelmogelijkheden binnen Silverein. Zo bieden we opleidingen aan die je (verder) specialiseren of juist je horizon verbreden. Je kunt nieuwe vaardigheden leren en je bestaande vaardigheden verbeteren. Silverein daagt regelmatig zorgmedewerkers uit mee te denken over passende, interne opleidingen.

De een maakt een kleine sprong of gaat zich specialiseren, de ander maakt een grote sprong; alles kan en alles mag. Laat je inspireren door deze voorbeelden:

  • Van helpende naar helpende plus
  • Van Verzorgende IG naar teamleider
  • Van helpende tot verpleegkundige
  • Van medewerker alarmering naar communicatie medewerker
  • Van huiskamerondersteuner naar secretaresse
  • Van huishoudelijk medewerker naar Verzorgende IG
Leren En Werken Silverein Noorderhof Leerling Charlotte Met Werkbegeleider Eritza
Leonoor

Van huishoudelijk medewerker naar Verzorgende IG

 

Ruim twintig jaar werkt Leonoor (51) als gastouder in de kinderopvang als zij door teruglopende vraag en de mantelzorg voor haar ouders besluit om van baan de switchen. Ze is gestart als huishoudelijk medewerker bij Silverein (toen nog Lyvore). Leonoor: "Door mijn nieuwe baan en de zorg voor mijn ouders kwam ik in aanraking met het vak. Ik ontdekte dat ik meer wilde betekenen en besloot om een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) voor Verzorgende IG te volgen." Inmiddels heeft Leonoor haar diploma Verzorgende IG gehaald en volgt ze de opleiding Verpleegkundige niveau 4.

Benieuwd naar het verhaal van Leonoor en andere studenten?

Lees hier verder

Wat zijn jouw ambities?

 

Heb jij al een idee hoe je je wilt ontwikkelen? Wij bieden je alle kansen om door te groeien in de zorg. Jouw ontwikkeling vinden wij zo belangrijk, dat wij jouw opleiding betalen.

Leren En Werken Silverein Santvoorde Leslokaal Werkbgeleider Martine En Leerling

Vertel ons jouw wensen en ambities aan onze Campus Recruiters via mail werkenbij@silverein.nl of bel 06 22 53 25 40 of 06 22 56 37 85. Wij vertellen jouw welke mogelijkheden er zijn.