Over ons

Zorgen doe je samen

Werken Bij Silverein Uitgezoomd Rebekah Maakt Hart

Bij ons draait zorg om jou

Natuurlijk is het mooi als je anderen altijd op de eerste plek zet. Het mag alleen niet de bedoeling zijn dat je jezelf over het hoofd ziet. 

Bij Silverein hebben we daarom oog en oor voor jou. Want alleen als jij je goed voelt, kun jij nog meer betekenen voor de mensen om je heen.

Wat ons iedere dag bindt, is de manier waarop we samenwerken, onze cultuur. We dromen, we durven en doen. We zijn open, eerlijk en zeggen waarop het staat. Met beide benen op de grond staan, zit in ons karakter. Net als humor en een flinke portie doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen zorgen voor een bijzondere cultuur. Eentje die aanvoelt als thuis. 

 

Wat je belooft, moet je doen. Dit is hoe we onze beloftes aan jou waarmaken.

Ervaar de ruimte om jezelf te ontwikkelen


Bij Silverein werk je samen aan de vooruitgang van de zorg, maar ontwikkel je ook jezelf. Je bepaalt je eigen toekomst. Dit betekent dat je de ruimte krijgt om door te groeien en dat we je aanmoedigen die ruimte te nemen. 

Via Silverein Academy kun je trainingen en opleidingen volgen waarmee je je kunt specialiseren of juist je horizon verbreden. 

Jouw ontwikkeling is belangrijk. Daarom betalen wij jouw opleiding. Jij zet de eerst stap, wij geven je de helpende hand. 

Werken Bij Silverein Uitgezoomd Chantal 2
arrow-pink

In de zorg ben je nooit uitgeleerd.
Lees hier meer over werken en leren bij Silverein.

Een werkomgeving gericht op jouw behoeften

Goed voor jezelf zorgen betekent ook dat je vrijheid hebt wanneer je voor anderen zorgt en wanneer je voor jezelf zorgt.

Onze medewerkers ervaren dan ook veel flexibiliteit in contracturen, werkdagen en werkuren. Samen met de roosteraar zorg je voor de planning. Alles voor een goede balans tussen werk en privé. 

Dankzij ons grote aanbod aan locaties, is er altijd wel een locatie (op fietsafstand) bij jou in de buurt. De reisafstand naar je werk, heb je dus straks zelf in de hand.

Vertrouwen in jouw expertise

Wij zijn een organisatie die open staat voor jou als werknemer, met jouw unieke achtergrond en eigenschappen. En een rotsvast vertrouwen in jouw expertise. Jij hebt bij ons de vrijheid om je vak uit te oefenen.

Werken Bij Silverein Uitgezoomd Regina

In deze baan kan ik zowel mijzelf als de organisatie verder ontwikkelen.

Werken Bij Silverein Uitgezoomd Debora Duim Omhoog

Wij doen het samen, niet alleen

Iedere medewerker heeft zijn of haar drijfveren om bij ons te komen werken. Een ding hebben we allemaal gemeen: onze aandacht voor de mensen om ons heen.

Bij Silverein bestaat een team uit allerlei talenten en specialisten. Als je je handen uit de mouwen steekt, leer je iedere dag iets nieuws van elkaar. Het maakt niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar breng je de kwaliteit van zorg naar een (nog) hoger niveau. 

Enthousiast? Kijk dan hier naar alle vacatures bij Silverein.

Vacaturepagina

Werken Bij Silverein Uitgezoomd Ilian 2

Benieuwd wat wij jou bieden?
Klik hier voor onze arbeidsvoorwaarden.