Goede zorg begint bij jou

Verpleegkundige Regina is in balans

Als verpleegkundige bij Silverein Revalidatie & herstel heeft Regina een verantwoordelijke baan. Daarnaast is ze ook lid van de ondernemingsraad van Silverein. Hoe houdt zij werk en privé in balans? Regina: "Ik sport heel erg veel: zwemmen, krachttraining, gewichtheffen en wandelen. Daarnaast maak ik graag het verschil. Dat doe ik door een bijdrage te leveren in het revalidatieproces van cliënten, maar ook in de ondernemingsraad." "Ik ben trots op de organisatie en dat ik mag meedenken hoe we ons verder kunnen verbeteren." 

Silverein Werken Bij Regina Houdt Haar Balans
Silverein Werken Bij Dany Wil Zich Ontwikkelen

Dany start een opleiding

 

Woonmedewerker Dany werkt met veel plezier op de 4e etage van Weltevreden op Plaza Mayor."Ik heb een geweldig leuk team. We werken al een aantal jaar met elkaar samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Ik kijk er naar uit me verder te ontwikkelen binnen Silverein en ik ga daarom nu starten als helpende in opleiding, een 1-jarige opleiding. 'Goede zorg begint bij jou' betekent voor mij ruimte om me te ontwikkelen."

 

Esther werkt vanuit haar hart

Esther is in opleiding als Verzorgende IG: "Je bent nooit te oud om te leren." Esther werkt op Noorderhof in Baarn. Esther: "Ik ben graag met anderen bezig. Ik doe dit werk met heel veel voldoening en omdat ik hoop dat als ik later oud ben, er ook voor mij wordt gezorgd." 

Silverein Werken Bij Esther Werkt Vanuit Het Hartweb 5
Silverein Werken Bij Jasper Blijft Zich Graag Ontwikkelen

Jasper kreeg de kans door te stromen

 

Jasper begon als Verpleegkundige bij Silverein en heeft een paar maanden geleden de overstap gemaakt naar de functie van teamleider op locatie Sparrenheide: "Ik wil graag iets veranderen aan de zorg en wil graag een rol waar je invloed hebt en zaken kunt verbeteren. Daarom heb ik Management in de zorg gestudeerd. Ik ben heel blij dat ik van Silverein de kans heb gekregen me verder te ontwikkelen en nu als teamleider werk. Als het druk is, spring ik nog af en toe bij in de zorg. Dat doe ik graag." 

We doen het samen

Esther en Charlotte werkten samen in Baarn en hadden direct een goede klik. Charlotte: "Esther is mijn afdelingsmoeder." Esther: "Soms heb je direct een goede klik met een collega." De werkdruk is hoog in de zorg en dan helpt het enorm dat je het gevoel hebt er samen voor te kunnen gaan. 

Silverein Werken Bij Esther En Charlotte Werken Graag Samenweb 6

Esther: "We doen het samen."