Vakantiewerk

Jij

  • Je wilt in de zomer van 2024 graag bij Silverein aan de slag.
  • Je bent minimaal 16 jaar
  • In de periode juni t/m september 2024 minimaal 3 weken aaneengesloten beschikbaar.
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen en je werkt graag met mensen.

Solliciteer gelijk als zorgmedewerker, zorgondersteuner of facilitair medewerker.

Wil je liever eerst contact? Dat kan natuurlijk ook. Bel of app ons op 06-12025237 of stuur een mail naar vakantiewerk@silverein.nl.

 

Tekst Roze

Zorgmedewerker

Ben jij bezig met een Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige opleiding? Dan heb je al een bewuste keuze gemaakt om mét mensen vóór mensen te werken. Breng in de praktijk wat je het afgelopen jaar op school hebt geleerd. Ga tijdens je vakantie bij ons aan de slag als zorgmedewerker! Je mag zelfstandig zorgtaken uitvoeren, afhankelijk van hoe ver je bent met je opleiding.

  • Je werkt bij Zorg thuis (bij de mensen thuis) of op een van de woonzorglocaties van Silverein. We hebben locaties in de regio's Amersfoort, Soest, Baarn, Driebergen en Bilthoven.

Heb je het bij ons naar je zin? Kom dan na je vakantie werken als leerling, flexmedewerker of stagiair!

Solliciteer nu

Zorgondersteuner

Je brengt gezelligheid en aandacht voor cliënten, je helpt bij het bereiden en verstrekken van maaltijden, gaat mee met cliënten naar activiteiten en helpt je collega’s bij hun zorgtaken en huishoudelijke taken, zoals opruimen en schoonmaakwerkzaamheden. 

  • Je werkt op een van de woonzorglocaties in regio's Amersfoort, Soest, Driebergen, Bilthoven.

 

Solliciteer nu

Facilitair medewerker

Als facilitair medewerker kun je bij verschillende facilitaire diensten aan de slag:

  • Bij Team Schoon Huis maak je de algemene ruimtes en de kamers/appartementen van onze bewoners schoon.
  • Bij de Voedingsdienst (productiekeuken) help je bij de verzorging van de maaltijden.
  • Als je 18 jaar of ouder bent, kun je ook werken bij Team Gastvrijheid en Lekker Eten. Je werkt dan in het restaurant van een van de zorglocaties.

Jouw werklocatie voor Schoon Huis en Gastvrijheid en Lekker Eten bevindt zich in de regio Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Driebergen, Lage Vuursche of Soest. De Voedingsdienst is gevestigd in Driebergen.

 

Solliciteer nu

Wat ga je verdienen?

Als je bij ons komt werken, verdien je meer dan met een vakantiebaan in de supermarkt. Niet alleen door de ervaring die je opdoet, maar ook qua salaris. Je leeftijd, eerdere ervaring door vakantiewerk bij Silverein en opleiding tellen allemaal mee in je salaris. Bekijk het hier.

Met of zonder opleiding in de zorg; je bent welkom!

Als je student bent aan een Helpende, Verzorgende- of Verpleegkundige (MBO en HBO) opleiding, breng je in de praktijk wat je het afgelopen jaar op school hebt geleerd. Als je geen zorgopleiding volgt of hebt gevolgd dan ben je ook welkom als zorgondersteuner of facilitair medewerker.

Je hebt je aangemeld, en dan?

Als je je hebt aangemeld, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden voor jou om in de zomer bij ons te komen werken.