Werken op Villa de Eik

Villa De Eik

Werken op Villa de Eik

Comfortabel leven is waar het om gaat in Villa de Eik. Hier speelt het zorgteam een belangrijke rol in. In Villa de Eik woont zowel op de begane grond, als op de eerste verdieping een groep van zeven bewoners met dementie. Er is veel aandacht voor warme zorg en voor de dagelijkse activiteiten die bij een huishouden horen. 

Villa de Eik deelt een beleef- en kijktuin met Quercus, een andere locatie van Silverein, die schuin achter de villa ligt. Het zorgteam maakt ook graag gebruik van de tuin om bijvoorbeeld samen buiten te lunchen met de bewoners.

Bekijk de vacatures

Maak Kennis met het team

Ons team bestaat uit 15 collega's met uiteenlopende functies, zoals helpende (+), verzorgenden IG, verpleegkundigen, zorgassistenten, woonzorgmedewerkers en leerlingen. 

We zijn een hecht team en hebben veel passie voor de zorg aan onze bewoners. Zij staan bij ons op de eerste plaats. De informele sfeer binnen ons team zorgt ervoor dat iedereen, zowel bewoners als teamleden, zich gewaardeerd voelt. 

Onze lieve bewoners en ons warme team maken werken op Villa de Eik heel bijzonder! 

Werken Bij Silverein Uitgezoomd Ria

Vacatures op Villa de Eik

Op Villa de Eik hebben we verschillende vacatures. Kom werken als:

Werken Bij Silverein Jarieke Maakt Hart

Wil je meer weten over de vacatures die beschikbaar zijn op Villa de Eik? Bel of app dan met onze één van onze recruiters op 06 239 95 624 of stuur een mail naar werkenbij@silverein.nl. Je mag altijd langs komen voor een kop koffie om de sfeer te komen proeven.