De Koperwiek

De Koperwiek 40

Werken op De Koperwiek

Onze insteek op De Koperwiek is dat mensen hun eigen manier van leven zoveel mogelijk zelf voortzetten in nabijheid van zorgmedewerkers en medebewoners.

Onze bewoners wonen bijna geheel zelfstandig in hun eigen appartement. Wij geven zorg aan de bewoners wanneer ze bepaalde dingen niet meer kunnen. Daarnaast bieden we structuur door het organiseren van activiteiten en verzorgen we koffie, thee of iets te eten in het restaurant.  

Bij De Koperwiek bouwen we met het hele team, bewoners, familie en vrienden aan een warme en mooie woonomgeving.

Bekijk de vacatures

 

Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit 50 professionals, elk met een eigen specialiteit en passie voor zorg, welzijn, voeding, techniek en meer. Samen met familie en vrijwilligers vormen wij een hecht team dat zich inzet voor het welzijn en comfort van onze bewoners. We zijn flexibel, helpen elkaar en kennen elke bewoner. 

Met een divers zorgteam van zorgondersteuners, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen waarborgen we de kwaliteit van zorg. Onze band met de bewoners zorgt voor gezelligheid en waardevolle gesprekken. 

We organiseren ook leuke teamactiviteiten, van jaarlijkse BBQ's tot een avondje Chinees eten. En er staat regelmatig een poffertjeskraam bij De Koperwiek. 

 

Werken Bij Silverein Uitgezoomd Ria 2
Lia Koperwiek

Waarom is De Koperwiek de perfecte werkplek voor jou?

Lia werkt als verpleegkundige op De Koperwiek en vertelt: "Wanneer we willen dat een bewoner zoveel mogelijk z’n oude leven voortzet, moet je kijken wat voor diegene belangrijk is."

"Een van onze bewoners is meneer Rigter. Zijn kat Jelle is erg belangrijk voor hem. Iedereen was het erover eens dat Jelle zou meeverhuizen naar De Koperwiek. Meneer Rigter kan Jelle zelf nog eten geven en een clubje medewerkers houdt de kattenbak schoon. Ik vind het mooi dat we samen deze oplossing hebben gevonden. Zo kan Jelle nog steeds elke nacht aan meneers voeteneind slapen."

Vacatures op De Koperwiek

Op De Koperwiek hebben we verschillende vacatures. Kom werken als:

Werken Bij Silverein Jarieke Maakt Hart

Wil je meer weten over de vacatures die beschikbaar zijn op De Koperwiek? Bel of app dan met onze recruiter Susanne Valkenburg (06 442 05 962) of stuur een mail naar werkenbij@silverein.nl. Je mag altijd langs komen voor een kop koffie om de sfeer te komen proeven.

Verhalen Uit Het Hart Podcast Silverein

Verhalen uit het hart

Nieuwsgierig naar de bijzondere momenten van medewerkers van Silverein? Luister naar onze podcastserie Verhalen uit het hart. Je hoort hun persoonlijke verhalen, waarom ze bij Silverein werken, wat hen raakt en wat ze altijd bij blijft. Met liefde vertellen ze over kleine en grote, bijzondere en soms ook simpele geluksmomenten. 

Luister mee