Santvoorde

Santvoorde 29

Werken op Santvoorde

Met een groot eigen restaurant, een open tuin en een ontmoetingscentrum is er op Santvoorde altijd reuring. Santvoorde is een woonzorglocatie voor oudere mensen met een lichamelijke beperking. Op Santvoorde geven we langdurige zorg, maar kunnen mensen ook verblijven die tijdelijk niet thuis kunnen wonen vanwege medische redenen. 

Ons zorgteam werkt volgens een zorgleefplan. Familie en naasten spelen een belangrijke rol in onze zorgaanpak. 

Bij Santvoorde zetten we ons in om een warme en inclusieve omgeving te creëren, waar iedereen welkom is en gewaardeerd wordt voor wie ze zijn. 

Bekijk de vacatures

Maak kennis met het team

Bij Santvoorde vormt het zorgteam een hechte groep van ongeveer 55 collega's. Het team van Ontmoetingscentrum Baarn bestaat uit een extramurale coach, twee groepsmedewerkers en vrijwilligers die samen verschillende activiteiten organiseren. 

We voelen ons een hechte familie, waar openheid en verbondenheid centraal staat. Onze missie is helder: de zorg afstemmen op de behoefte van de cliënt. Daarnaast mag je bij ons zijn wie je bent, om zo met elkaar een mooie dag te beleven. 

De mix van cliënten zorgt voor een dynamische omgeving, waar elke dag anders is. Ook verzinnen medewerkers regelmatig nieuwe thema's waarbij ze de gangen versieren met eigen creatieve creaties. 

Santvoorde 1 Team Nieuws
Pascale Santvoorde

Waarom is Santvoorde de perfecte werkplek voor jou? 

Pascale werkt als coach bij Ontmoetingscentrum Baarn in Santvoorde. Ze vertelt vol passie over haar werk. 

“De diversiteit aan cliënten maakt het werken hier erg bijzonder. Mannen en vrouwen, de jongste is 68, de oudste is 97 jaar. Dit geeft een leuke en soms grappige dynamiek. Zo maken wij elke dag samen soep met de groenten en kruiden uit onze tuinkas. Laatst vroeg een man: ‘Wat ben ik nu eigenlijk aan het snijden?’. Hij had voor het eerst in zijn leven een champignon in handen. Daar moesten de vrouwen erg om lachen.”

"Daarnaast bedenken, beslissen en doen we alles met de cliënten. Dat maakt ontmoetingscentrum Baarn zo uniek."

 

 

Vacatures op Santvoorde

Op Santvoorde hebben we verschillende vacatures. Kom werken als:

Werken Bij Silverein Jarieke Maakt Hart

Wil je meer weten over de vacatures die beschikbaar zijn op Santvoorde? Bel of app dan met onze één van onze recruiters op 06 239 95 624 of stuur een mail naar werkenbij@silverein.nl. Je mag altijd langs komen voor een kop koffie om de sfeer te komen proeven.

Verhalen Uit Het Hart Podcast Silverein

"Ik maak zoveel bijzondere dingen mee, waaronder meneer Ben."

Verhalen uit het hart

Nieuwsgierig naar de bijzondere momenten van medewerkers van Silverein? Luister naar onze podcastserie Verhalen uit het hart. Je hoort hun persoonlijke verhalen, waarom ze bij Silverein werken, wat hen raakt en wat ze altijd bij blijft. Met liefde vertellen ze over kleine en grote, bijzondere en soms ook simpele geluksmomenten. 

Luister naar het verhaal van verpleegkundige Eritza. Ze vertelt hoe ze samen met meneer Ben een feestje bouwde onder de douche dankzij Elvis Presley. 

Luister mee