Molenschot

De werkomgeving van Molenschot

Molenschot is een woonzorglocatie midden in Soest.

Molenschot heeft 100 appartementen verdeeld over vier verdiepingen. Elke verdieping heeft een of meerdere sfeervolle huiskamers en een eigen zorgteam. Er hangt een fijne sfeer tussen de bewoners onderling, wat het een prettige en gezellige omgeving maakt om in te werken.

Door restaurant Het Dalzicht, de vele activiteiten in het ontmoetingscentrum Molenschot en het grote terras naast de ingang, dat uitkijkt op een dierenweide met geitjes en kippen, is het er altijd gezellig en levendig.

Meer over wonen op Molenschot

Molenschot Gebouw
Molenschot Werkomgeving

Waarom is Molenschot de perfecte werkplek voor jou?

Thecla, basisverzorgende: "Binnen Molenschot vormen we één familie. Op mijn afdeling koken we voor de bewoners en hebben dan ook mooie gesprekken met hen. Ik heb de afgelopen periode ook echt vriendschappen met mijn collega's ontwikkeld. Een band die verder gaat dan het werk, dat is mooi."

Petra, woonmedewerker: "Wat ik zo leuk vind aan bij Molenschot werken is dat er verschillende bewoners zijn en geen één type mens. Het wisselt elke keer. Binnen het team voel ik mij gehoord, is er altijd ruimte om dingen te bespreken en word je niet in een hokje geplaatst. Het is een gezellig team en met de leidinggevende is alles bespreekbaar."

Luister ook naar de podcast van Oscar, voormalig woonmedewerker. Hij ging op stap met twee dames, bewoners van Molenschot. Hij nam ze mee in zijn grote Dodge Ram van 2.05 meter hoog: “In het dorp van Soest hebben we een lekker aardbeientaartje gegeten met een chique kop koffie erbij. Een gezellig uitstapje waar de dames van genoten.”

Vacatures op Molenschot

Op Molenschot hebben we verschillende vacatures. Kom werken als:

Werken Bij Silverein Jarieke Maakt Hart

Wil je meer weten over de vacatures die beschikbaar zijn op De Bremhorst? Bel of app dan met onze recruiter Bianca ter Koele (06 205 30 536) of stuur een mail naar werkenbij@silverein.nl. Je mag altijd langs komen voor een kop koffie om de sfeer te komen proeven.