Krabbelaan

Achterkant Krabbelaan

Werken op Krabbelaan

Krabbelaan in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met geheugenproblemen, zoals dementie. Hier zetten we het leven, zoals het thuis was, zoveel mogelijk voort. Dit doen we met een hecht team van verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, woonmedewerkers en nog veel meer!

Krabbelaan ligt naast een andere woonzorglocatie van Silverein; Noorderhof. Er hangt een warme hartelijke sfeer over beide locaties. Ook de samenwerking tussen de teams is erg goed. Alle medewerkers springen zo nodig in bij de buren. De grote ommuurde tuin maakt dat bewoners en medewerkers van beide locaties elkaar regelmatig tegenkomen. Je kent elkaars bewoners en dat is fijn! 

Bekijk de vacatures

Maak kennis met het team

Samenwerking en ondersteuning staat centraal in ons team. Onderling hebben we niet alleen een professionele relatie, maar ook een hechte persoonlijke band met elkaar. Iedereen staat klaar voor een ander en dat maakt ons team bijzonder.

We hebben regelmatig gezamenlijke overlegmomenten. Dit zorgt voor een goede verbinding en besef dat je er niet alleen voor staat. Het kennen van elkaar maakt het gemakkelijker om elkaar te benaderen voor advies en ondersteuning. 

We zijn trots op de hechte band die we hebben opgebouwd en zijn toegewijd aan het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. 

Compilatie Krabbelaan
1693311290798

Waarom is Krabbelaan de perfecte werkplek voor jou? 

Rachelle werkt als Helpende plus bij ons. En bij haar weet en voel je gewoon dat bewoners in goede handen zijn. 

"Je kan zoveel tijd aan een bewoner geven, dat vind ik ontzettend leuk. De bewoners zijn dementerend, maar als je vaak bij ze bent is er een blik van herkenning. Elke dag ben ik benieuwd wat ik mee ga maken. Door alle momenten die je samen hebt, leuke maar juist ook minder leuke (verdrietig of onbegrepen gedrag), bouw je een band op."

"Geduld en hart voor de zorg helpt in dit werk. Je moet echt van mensen houden en met mensen kunnen werken."

Vacatures op Krabbelaan

Op Krabbelaan hebben we verschillende vacatures. Kom werken als:

Werken Bij Silverein Jarieke Maakt Hart

Wil je meer weten over de vacatures die beschikbaar zijn op Krabbelaan? Bel of app dan met onze één van onze recruiters op 06 239 95 624 of stuur een mail naar werkenbij@silverein.nl. Je mag altijd langs komen voor een kop koffie om de sfeer te komen proeven.

Verhalen Uit Het Hart Podcast Silverein

"Ik maak zoveel bijzondere dingen mee, waaronder meneer Ben."

Verhalen uit het hart

Nieuwsgierig naar de bijzondere momenten van medewerkers van Silverein? Luister naar onze podcastserie Verhalen uit het hart. Je hoort hun persoonlijke verhalen, waarom ze bij Silverein werken, wat hen raakt en wat ze altijd bij blijft. Met liefde vertellen ze over kleine en grote, bijzondere en soms ook simpele geluksmomenten. 

Luister naar het verhaal van verpleegkundige Eritza. Ze vertelt hoe ze samen met meneer Ben een feestje bouwde onder de douche dankzij Elvis Presley. 

Luister mee